NYITVATARTÁS
Hétfő – Péntek: 7:00-16:00 Szombat: 7:00-12:00

Magas minőség, innovatív gondolkodás

Kivitelezés

Az 1986-os alapítás óta már több száz különféle beruházást valósítottunk meg országszerte, melyek nagy részét ipari és logisztikai központok, mezőgazdasági létesítmények, közintézmények és kereskedelmi célú ingatlanok, valamint lakóépületek alkotják. Ezzel a több mint három évtizedes építőipari tapasztalattal a hátunk mögött azt tanácsoljuk mindenkinek, aki bármilyen jellegű építkezésbe kezd, hogy olyan kivitelezőt válasszon, aki megfelelő és leellenőrizhető referenciákkal rendelkezik az adott szakterületen, mert könnyen lehet, hogy csak építkezés közben derül ki, hogy a legolcsóbb árajánlatot ajánló cég valójában a legdrágább.

Telefon

+36 70 459 7416

Email:

kivitelezes@dominoepker.hu

Szerkezetépítés

Több mint 3 évtizedes vasbeton szerkezetépítési tapasztalatunknak köszönhetően célunk az optimális építészeti megoldások megtalálása, mind pénzügyi, mind funkcionális és műszaki szempontból.

Térbetonozás

Hosszú életciklussal rendelkező, esztétikus és kiváló minőségű megoldást nyújtunk a földmunkáktól kezdve az alépítményeken át a kész betonfelületek elkészítéséig mind kültéren, mind beltéren.

Generálkivitelezés: ipari és mezőgazdasági

36 éves gyakorlatunk lehetővé teszi, hogy a beruházó igényeinek és a szakmai követelményeknek egyaránt maximálisan megfeleljünk, miközben építményeinkkel a mezőgazdasági termelést a lehető legjobban optimalizáljuk.