NYITVATARTÁS
Hétfő – Péntek: 7:00-16:00 Szombat: 7:00-12:00

Szolgáltatások

Anyagbeszerzéssel kapcsolatos szolgáltatásaink

Több évtizedes tapasztalatunkkal mindenben segítünk Neked, hogy álmaid otthonából tervek helyett végre valóság legyen.

Szaktanácsadás

Az első pillanattól kezdve minden szakmai segítséget megkapsz tőlünk: általános eladók helyett áruházunk minden részlegén magas szakmai kvalitással rendelkező, felkészült értékesítő munkatársainkkal találkozhatsz. Ők A-tól Z-ig átlátnak minden folyamatot, és készséggel válaszolnak az építőanyagokkal, különféle technikákkal vagy az új építési trendekkel kapcsolatos kérdéseidre.

Szakmai tanácsainkért különdíjat nem számítunk fel, mert számunkra az a fontos, hogy ne maradjanak megválaszolatlan kérdések.

Minden otthon más és más, és mindenkinek másfajta segítségre van szüksége, ezért személyre szabottan  foglalkozunk ügyfeleinkkel.

Folyamatosan továbbképezzük magunkat, így ismerjük és jó szívvel ajánljuk a legkorszerűbb anyagokat és technológiákat.

Anyagszükséglet számítás

Profi szakembereink sok éves rutinnal rendelkeznek az anyagszükségletek kiszámításában, ideértve az építőanyagokat és az azok applikáláshoz szükséges segédanyagokat is. Precíz kalkulációink segítséget nyújtanak a költségek pontos kiszámításához és az anyagveszteség csökkentéséhez is.

Költséghatékony kivitelezés

Kiemelt figyelmet fordítunk az építőanyagok magas minőségére, ugyanakkor az ár-érték arány is elsődleges szempont a számításban.

Környezettudatos építkezés

Úgy kalkulálunk, hogy a felhasználás során mindig a lehető legkisebb anyagveszteség keletkezzen, ezzel is óvjuk a környezetet.

Jó összehasonlítási alap

Az általunk elkészített pontos kalkuláció kiváló alap lehet az esetleges
további árajánlat-kérésekhez is, például a kivitelezőknél.

Házhozszállítás akár aznap

Saját, megbízható gépjárműflottával rendelkezünk, 24 tonnáig bármit kiszállítunk. Darus autónk segítségével akár a tetőre is feldaruzzuk az építőanyagokat, egyéb esetben pedig mindig a felhasználás helyéhez legközelebb rakodjuk le. Mindezt akár már aznap, a megrendelés napján.

Pontos érkezés

A kivitelezés haladásának megfelelően a termékeket előre egyeztetett időpontban (vagy akár már aznap) a rendeltetési helyre szállítjuk.

Megbízható kiszállítás

A megrendelt árukat mindig kiválasztáskori minőségben, és pontosan a megrendelt mennyiségben szállítjuk, ezt indulás előtt leellenőrizzük.

Precíz rakodás

Alapos gondossággal rakodjuk fel teherautóinkra az építőanyagokat, hogy azok szállítás közben ne sérüljenek meg.

Fürdőszoba látványtervezés

A megrendelés előtt álló termékekből élethű, részletgazdag látványtervet készítünk. Ennek nem csak esztétikailag van jelentősége, hiszen láthatod, mennek-e egymáshoz a kiválasztott termékek, hanem a látványterv részeként pontos burkolási terv és burkolatkiosztás is készül, ami alapján a kivitelező a lehető legkisebb anyagveszteséggel, sokkal költséghatékonyabban tud majd dolgozni.

Egyedi tervezőprogram

A legmodernebb tervezőszoftvert használjuk, aminek folyamatosan frissülő adatbázisában a legtrendibb burkolatok és berendezések szerepelnek.

Részletgazdag látványterv

A Phototuning nevű alkalmazásnak köszönhetően élethű képeken láthatod, hogyan fog kinézni a fürdőszobád minden kiegészítővel együtt.

Kevesebb anyagveszteség

A képek alapján elkészítjük a pontos burkolatkiosztást, így elkerülhető, hogy akár 20%-kal több, felesleges burkolóanyagot kelljen megvásárolnod.